Är du nyfiken på nikotinpåsar och vilka fördelar de har till skillnad från traditionellt snus med tobak? Idag finns det ett brett utbud av produkter utan tobak, vilket har många fördelar. Till exempel slipper du missfärgade tänder och får istället en välsmakande nikotinpåse under läppen utan otrevlig effekter. En helt tobaksfri portion kallas vanligtvis för en all white pouch och här hittar du (istället för tobak) naturliga fiber, smaksättare, nikotinsalt och tuggummibas. För många är nikotinpåsarna ett bättre alternativ till snus och en del jämför det med att tugga tuggummi och den fräscha känslan det ger.

Är du nyfiken på vilka smaker och varumärken som finns där ute? Då ska du fortsätta läsa. Här kommer vi lista några av våra favoritmärken och produkter som vi tycker är värda att spana in!

  • Nordic Spirit Berry Citrus är en härlig sommarsmak med toner av bergamott. Även smaken Elderflower är en riktig höjdare för den som vill känna sommarsmaken året om. Både produkternainnehåller 14 mg nikotin per gram. Från märket hittar du även produkter med smak av exempelvis mint och jordgubb.
  • White Fox Slim Portion har en svalkande smak av mint helt utan tobak men med nikotin. Portionen kommer i ett slim-format vilket gör att den passar perfekt under läppen utan att synas för mycket. En produkt vi rekommenderar och som ger en fräsch smak i munnen efter maten.
  • Velo är ett märke som erbjuder en härlig blandning av olika produkter i olika smaker. Här hittar du bland annat Berry Frost, Ice Cool och Tropic Breeze. Kanske känner du till märket LYFT sedan innan? Det är nämligen så att VELO och LYFT egentligen är samma företag men med olika namn beroende på var de säljs.

Kanske har du redan spanat in något du gillar, annars rekommenderar vi att du googlar på nikotinpåsar + valfri smak du är nyfiken på, då kommer du garantera hitta något du gillar.