Det finns nya smaker ständigt i snushyllan, du har väl inte missat det tobaksfria alternativet?
Nikotinpåsar ger samma tillfredsställelse som vanligt snus men har en del fördelar som du bör veta.
Eftersom nikotinpåsar inte innehåller tobak så missfärgar det inte tänderna.
Man slipper skarpa smaker och dofter som tobak ger, det finns milda goda smaker som kan förhöja snusandet till en ny nivå.

Nixs ice mint extra strong är en riktigt trevligt mintsmakande snus so alla mint-älskare kommer att gilla.
Den är extra stark så man känner effekten snabbt, mint ger en fräsch kylande känsla i munnen.

När man öppnar en burk med nikotinpåsar så möts man av en frisk doft och små vita påsar.
Det är en mycket mer angenämare upplevelse än att öppna en burk med snus som innehåller tobak, dom flesta har varit med om den skarpa doften som sprids snabbt när någon öppnar en snusburk.

Dissident apple smakar friska söta äpplen vilket är en annorlunda smak på snus, styrkan ligger på 21 mg/g och kan potentiellt bli en ny storsäljare.

Nikotinpåsar är för det mesta mycket små och diskreta så att det oftast inte syns när man snusar dessa, detta passar mycket bra på arbetsplatser där man inte vill vara öppen med sitt nyttjande av snus.
Eftersom påsarna sitter så pass bra så innebär det en bättre ekonomi för snusandet då en prilla utan problem kan ligga inne över en timme.
Man spottar alltså inte ut så ofta och byter fram och tillbaka.

Dom som är vanesnusare och som gillar märket general som smakar bergamott blir glada över denna nyhet, General XR free from tobacco smakar som klassisk general med tobakssmak fast utan tobak.
Snusen är skapad av Swedish Match som står bakom en hel del av våra snusklassiker. Detta är första produkten i en serie som ska föra klassiska smaker in i framtiden.