Säkert har du hört talas om aktiva ingredienser i hudvård – Det kan vara ingredienser så som de exfolierande syrorna AHA, BHA samt PHA. Anti-aging retinol, barriärstärkande niacinamid, C-vitamin eller kollagenstimulerande peptider. Nedan följer några förslag på hudvård med aktiva ingredienser för att jobba anti-aging!

  1. Verso Lip Serum är ett läppserum med retinol som ger fylliga och mjuka läppar. Serumet ger dina läppar en effektiv hudföryngrande behandling och minskar synlighet och uppkomst av pigmentfläckar och fina linjer.
  2. Exuviance Skinrise Morning Glow är pads som du enkelt sveper över huden för att ge återfuktning och lyster. Det är tack vara den milt exfolierande PHA-syran som ger lyster, vitaminer och antioxidanter till huden. Ger en svalkande och uppiggande känsla i huden, perfekt för morgonen för extra glow under dagen!
  3. Acasia Skincare Nightly Retinol Super Serum är ett ansiktsserum med retinol som arbetar åldersföryngrande på huden. Produkten innehåller bland annat vitamin A, vitamin C, vitamin E, hyaluronsyra och Biophytex. Viktigt vid användning av retinol är att vänja in huden ordentligt. Börja med att använda produkten ett par gånger i veckan för att sedan öka upp till varannan dag och slutligen dagligen. Används kvällstid och behöver kompletteras med solskydd dagtid.
  4. Dermalogica Retinol Clearing Oil är en ansiktsolja som ger näring åt huden. Innehåller lipider från arganolja, nyponfröolja och jojobaolja. Produkten är utmärkt för dig som har haft, eller fortfarande har, fet problemhud och vill jämna ut hudstrukturen. Den jobbar aktivt på pigmentfläckar och motverkar enstaka blemmor som uppstår. En superprodukt för att jobba anti-age!
  5. Filorga NCEF-Intensive Serum är ett multi-korrigerande anti-age-serum  som förbättrar din hudkvalitet. Det är ett revitaliserande serum med en hög koncentration av NCEF som ger en multi-korrigerande effekt och förbättras hudkvalitet. Den hjälper till att minimera fina linjer och rynkor samt ger huden ny lyster och fasthet. Innehåller effektivt aktiva ingredienser så som retinol och c-vitamin som tillsammans jobbar på ålderstecken i huden. Serumet har en väldigt lätt konsistens och går lätt in i huden. Den perfekta boostern inför en ny säsong eller när huden har utsatts för mycket hud.